LCA og historiske huse

Hvordan kan restaurering, drift og vedligehold af historiske ejendomme blive mere CO2-venlig?

Foto: Kurt Rodahl Hoppe

Tidspunkt:

Torsdag den 29. august kl. 13:30-15:30

Sted:

Kalvebod Brygge 31-33 (IDAs mødelokale 212), København

Arrangeret af:

Realdania By & Byg

Kom til erhvervsarrangement torsdag den 29. august kl. 13:30-15:30 i København og få inspiration til, hvordan du kan arbejde med LCA i praksis.

Hør om, hvordan LCA af 60 historiske ejendomme har ført til nye metoder og blotlagt CO2-gevinster. Gennem de sidste tre år er Realdania By & Bygs ejendomsporteføljer blevet udførligt gennemanalyseret, og der er lavet livscycklusvurderinger for selve restaureringen af hver enkelt ejendom. Siden er ejendommenes energiforbrug blevet tilføjet i LCA’erne, da energiforbruget nu løbende bliver monitoreret via energimålere i alle bygninger i Realdania By & Bygs ejendomsportefølje. For Realdania By & Byg har et stadigt større fokus på at energioptimere betydet, at også det kontinuerlige vedligehold bliver gentænkt i jagten på en ny vej frem.

Vi dykker ned i tallene på tværs af samlingen af ejendomme og giver konkrete eksempler på, hvordan Realdania By & Byg i praksis arbejder med at reducere CO2-aftrykket i både restaureringen, i driften og i vedligeholdelsen af historiske ejendomme.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +