Leave No One Behind

Designer vi kun til gennemsnittet? Kom med til debatarrangement om hvordan vi med arkitektur og universelt design kan skabe plads til alle i det offentlige liv og rum

Tidspunkt:

03.12.2019 Kl. 13.15 - 15.15

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København K

Arrangeret af:

Bevica Fonden, Muskelsvindfonden, Arkitektforeningen og KADK

Bevica Fonden, Muskelsvindfonden, Arkitektforeningen og KADK – Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering er gået sammen for at markere FN’s Internationale Handicapdag den 3. december med et arrangement om hvordan vi med arkitektur og universelt design kan skabe plads til alle i det offentlige liv og rum.

I panelet kan du blandt andre møde Social- og Indenrigsminister, Astrid Krag, Stadsarkitekt i København, Camilla van Deurs, Formand for Muskelsvindfonden Simon T. Jespersen og Institutleder på KADK, Irene Lønne og mange flere.

Der er et begrænset antal pladser. Meld dig til arrangementet ved at sende en mail til myh@arkitektforeningen.dk senest den 29. november.

Arrangementet løber af stablen tirsdag den 3. december kl. 13.15 -15.15 i Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København K.

Se også den tilknyttede udstilling i Arkitektforeningen hvor studerende fra KADK gennem ansigtsportrætter af mennesker i det offentlige rum stiller skarpt på, hvor forskellige mennesker er. Udstillingen løber fra den 13. november til og med den 6. december.

Udstillingen ‘Leave No One Behind’ sætter fokus på grundprincippet bag de 17 verdensmål med afsæt i, hvordan vi designer et samfund med plads til alle mennesker – også dem, der er udfordret af fysiske handicaps. Én del af udstillingen består af installationen ‘Den Inkluderende Trappe’ skabt af Jacob Yoon Egeskov Nossell, kommunikationschef for Enactlab og studerende fra KADK Rune Pilegaard.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +