MAA-frokost: Fra Bolig til Hjem

– når frivillighed, arkitektur og social omsorg finder sammen. Hvordan kan arkitekter være med til at skabe gode liv og øge trivslen for udsatte, sårbare og voldsudsatte familier?

Tidspunkt:

04.04.2022 kl. 12.15-12.45

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Online via Microsoft Teams

Til denne MAA-frokost møder du Mette Borup, indehaver af Studio Borup. Mette har deltaget som frivillig i projekt ”Fra bolig til hjem” fra projektets start i 2019 og er pt. i gang med sit tredje forløb.

Projektet er et tværfagligt samarbejde mellem Røde Kors, Arkitektforeningen og KAB. Det har allerede bidraget med konkrete forbedringer for mange voldsramte kvinder og deres børn. Men også til en øget viden om hjemmets betydning i forhold til trivsel og livsmestring for de udsatte grupper.

Og nok så vigtigt har projektet skabt en helt ny mulighed for at engagere arkitekter i en betydningsfuld civilsamfundsindsats. Lige nu søger vi flere frivillige arkitekter i København og Odense, så hør om Mettes erfaringer i mødet med kvinderne, og hvad det kræver af dig for at deltage i projektet.

 

Arkitektfaglighed skal gøre en forskel

Arkitektforeningen, Røde Kors og KAB samarbejder om projektet ’Fra Bolig til Hjem’, der skal hjælpe kvinder og børn fra krisecentre i overgangen til et liv i egen bolig.

Læs mere

Se eller gense MAA-Frokosten med Mette Borup

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +