MAA-frokost: Fra supermarked til superskove

Log på til MAA-frokost, når Frederik Ankjær Normann Pedersen stiller spørgsmålet: Hvad er den mest klimaneutrale boform, der fordrer en sameksistens mellem natur og mennesker?

Afgangsprojektet: 'Coexistence Though Inhabited Forests' i sit fulde omfang. Foto: Frederik Ankjær Normann Pedersen

Tidspunkt:

04.10.2023 kl. 12:15 - 12:45

Sted:

Online

Arrangeret af:

Akademisk Arkitektforening

Pris:

Gratis

Tilmelding ikke længere muligt

Hvordan kan vi adressere klimaforandringerne, økologi og regenerative kulturer ved hjælp af arkitektur? Hvordan kan vi leve sammen med naturen og samtidig styrke økosystemerne? Hvad er arkitekturens rolle, og kan den gøre os mere forbundet med naturen? Hvordan bygger vi vores huse uden at udlede CO2? Kan vi genoverveje vores omgivelser og måden, vi bor på, så vi bruger mindre areal?

I sit afgangsprojekt “Coexistence Though Inhabited Forests” foreslår arkitekt MAA Frederik Ankjær Normann Pedersen, at vi går fra supermarkeder til superskove.

Se med til næste MAA-frokost, når han blandt andet fortæller om tankerne bag projektet, og hvordan det blev til i mange skitserende modelundersøgelser og store skalaspring.

Udover at være uddannet arkitekt og bygningskonstruktør deltog Frederik Ankjær Normann Pedersen i første sæson af danske LEGO Masters TV2.

Læs mere på ankjrdesign.com

Kom til vinduesudstilling og fernisering i Aarhus

Er du så heldig, at du er i Aarhus i oktober, så kig forbi Mejlgade 71. Her udstiller Frederik sit afgangsprojekt fra mandag den 2. oktober og måneden ud. Den 5. oktober kl. 19 er der fernisering – alle er velkomne. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Læs mere her.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +