MAA-frokost med Mette Skjold, SLA

Mette Skjold har netop været i Cambridge for at mødes med Sir Partha Dasgupta, som hun har sat i stævne på UIA Verdenskongressen for Arkitekter i juli. Det handler naturligvis om biodiversitet og natur. Til MAA-frokosten løfter Mette Skjold lidt mere af sløret for sit nylige møde med Dasgupta, og hvorfor det netop er ham, hun vil have med på scenen den 6. juli.

Mette Skjold og Sir Partha Dasgupta ved Cambridge University. Foto: Mette Skjold

Tidspunkt:

14.06.2023 kl. 12:15 - 12:45

Arrangeret af:

Akademisk Arkitektforening

Pris:

Gratis for Ikke-medlemmer

Tilmelding ikke længere muligt

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Naturbaserede designløsninger har potentialet til at blive en hjørnesten i udviklingen af modstandsdygtige samfund over hele verden. Det skal Mette Skjold tale med den indisk-britiske økonom Partha Dasgupta om på UIA Verdenskongressen for Arkitekter.

Til MAA-frokosten løfter Mette Skjold lidt mere af sløret for sit nylige møde med Dasgupta, og hvorfor det netop er ham, hun vil have med på scenen den 6. juli. Samtalen mellem de to er en af kongressens keynote sessioner og modereres af Connie Hedegaard.

Denne MAA-frokost er den sidste inden sommerferien og UIA Verdenskongressen for Arkitekter i juli.

Vi glæder os til at se jer!

Partha Dasgupta

Professor Dasguptas forskning har dækket velfærds- og udviklingsøkonomi, økonomien ved teknologiske forandringer, befolknings-, miljø- og ressourceøkonomi, teorien om spil, økonomien ved underernæring og økonomien i social kapital.

I forbindelse med sit Spring Statement i 2019 gav den britiske regering professor Dasgupta til opgave at lede en uafhængig, global gennemgang af biodiversitetens økonomi. ‘The Economics of Biodiversity: The Dasgupta Review’ blev offentliggjort i 2021.

Mette Skjold

Arkitekt MAA Mette Skjold er partner og CEO i SLA, en internationalt anerkendt tegnestuer, hvis kerneydelse er naturbaserede designløsninger.

Katrine Østergaard Bang

Planfaglig konsulent

+45 30 85 90 14

kb@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +