MAA-frokost med Panum & Kappel

Panum & Kappel vil gennem udvalgte projekter diskutere detaljens betydning, og hvordan vi kan bruge detaljen som greb i udviklingen af arkitektur.

Montagerækkerne af Panum & Kappel er en ny boligbebyggelse, skabt med udgangspunkt i direkte genbrugte elementer og materialer. Projektet har fokus på de indlejrede ressourcer og deres potentialer for at indgå i nye bygningsmæssige sammenhænge.

Tidspunkt:

24.01.2022 kl. 12.15- 12.45

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Online via Microsoft Teams

Detaljen er et udsnit af et bygningsværk. Det er en del af en helhed, ligesom delen er med til at skabe helheden.

Detaljen fremkalder møder. Det er mødet mellem æstetisk vilje og funktionalitet, mellem arkitektoniske intentioner og byggetekniske løsninger, mellem samfundssyn og økonomi.

Vi er i Panum & Kappel optaget af detaljens potentiale for at være et aktivt greb, både i udviklingen og udførslen af arkitektur.

I Panum & Kappel arbejder vi for at skabe stedspecifikt byggeri baseret på enkle byggeteknikker, gode naturlige materialer og rumlige kvaliteter. Vi udvikler, planlægger og udfører byggeri med afsæt i en helhedsorienteret tilgang.

 

MAA-frokost

Hver anden mandag kan du spise din frokost i selskab med andre, mens en arkitekt MAA holder oplæg. Med initiativet ønsker vi at eksponere aktuelle projekter og initiativer i foreningen og koble dem direkte til vores medlemmers projekter og arbejdsopgaver.

Desuden er giver frokosterne mulighed for at få faglige input til ens eget arbejde, opbygge netværk og udforske samarbejdspotentialer på tværs af arbejdspladser og opgaver.

Når du deltager i mødet giver du samtidig Arkitektforeningen lov til at kontakte dig med lignende tilbud. Denne service kan afmeldes igen ved at kontakte Katrine Østergaard Bang.

Frokostdatoer

Mandage i lige uger fra uge 2 til uge 24 (på nær helligdage), dvs. fra mandag den 10. januar og indtil mandag den 13. juni.

Efter sommerferien starter vi i ulige uger fra uge 33 til uge 49, dvs. fra mandag den 18. august og indtil mandag den 5. december.

Se MAA frokosten med Panum & Kappel

Gik du glip af den seneste MAA-frokost?

Mød Jesper Kusk Arkitekter

Hos den unge tegnestue går funktionalitet, bæredygtighed og æstetik hånd i hånd.

Se optagelsen her
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +