MAA frokost: Øget bæredygtighed og arkitektonisk kvalitet med parametrisk design

Mød arkitekt MAA Kristina Jordt Adsersen, markedsdirektør i LINK Arkitektur, og hør om deres arbejde med datadrevet projektering i de tidlige faser.

Tidspunkt:

05.10.2022 Kl. 12.15-12.45

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Teams

Lena McNair

Medlemschef

+45 30 85 90 05

lm@arkitektforeningen.dk

LINK Arkitektur har igennem de sidste 2 år lagt en ambitiøs strategi for at kunne sætte sig i førersædet inden for datadrevet projektering. Datadrevet projektering er også kendt under betegnelserne ’Parametrisk design’ eller ’Computional Design’.

Datadrevet projektering er en fælles platform for en serie innovative digitale værktøjer, og dem har LINK gjort til kernen i deres designproces og arbejdsmetode. Derved kan de løbende simulere forskellige løsninger for at forløse det fulde potentiale i ethvert projekt.

Formålet med at bruge parametrisk design, er øget bæredygtighed, arkitektonisk kvalitet og optimale betingelser for deres byggerier og projekter – og vigtigst; at de i sidste ende skaber rum for bedre liv.
Samtidig bruger de parametrisk design til at skabe et solidt beslutningsgrundlag for deres kunder og samarbejdspartnere på et tidligt stadie i processen, hvilket minimerer risiko og øger fortjenesten.

På MAA-frokosten viser Kristina Jordt Adsersen uddrag fra forskellige cases, der giver et indblik i hvilken pallette af værktøjer LINK bruger på forskellige tidspunkter i processen og til hvilke formål, bl.a. indenfor:

  • Visual Comfort
  • Outdoor Comfort
  • Sustainability Tools
  • Building Sketcher
  • LINK Kompass®

Fokus vil være overordnet på proces og målsætning med at bruge værktøjerne i tidlig fase.

Tilmeld dig på knappen øverst til venstre.

Lena McNair

Medlemschef

+45 30 85 90 05

lm@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +