MAA-frokost med Over Byen: Sådan får vi bygherren til at tilvælge bæredygtighed i projekter

Over Byen arbejder med eksisterende ejendomme. Bygninger, der fortæller en historie. De mener, at det er afgørende for en bæredygtig udvikling af vores samfund, at vi videreudvikler den eksisterende bygningsmasse. Sammen med fremsynede bygherrer leverer de indsigtsfuld omdannelse, realiserer potentialer og skaber mening på ny. Mød arkitekt MAA og bæredygtighedschef Anita Krak, der fortæller, hvordan tegnestuen arbejder med bæredygtighed i eksisterende bygninger.

Tidspunkt:

07.12.2022 kl. 12.15-12.45

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Online

Lena McNair

Medlemschef

+45 30 85 90 05

lm@arkitektforeningen.dk

Når vi indsigtsfuldt omdanner den eksisterende bygningsmasse i stedet for at bygge nyt, reducerer vi omkostningerne for vores planet og vores kunder og skaber meningsfulde oplevelser i vores bygninger og i byen.

Over Byen Arkitekter, og heldigvis også mange andre arkitekter, vil gerne omdanne så bæredygtigt som muligt. ”Hvor lidt er nødvendigt for at opnå den ønskede forandring? Hvad kan genbruges?” spørger de deres kunder og sig selv, når de værdisætter, analyserer og udarbejder hovedgreb.

Til MAA-frokosten vil arkitekt MAA og bæredygtighedschef Anita Lindholm Krak fortælle om Over Byens arbejde med eksisterende ejendomme og bæredygtighed, herunder at udfordre kunderne til at tilvælge mere bæredygtighed i deres projekter.

MAA-frokost

Læs mere om frokost-formatet her og find optagelser af tidligere møder her.

Lena McNair

Medlemschef

+45 30 85 90 05

lm@arkitektforeningen.dk

Anita Krak, Arkitekt MAA, byggeøkonom MDB, bæredygtighedschef i Over Byen Arkitekter
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +