MAA-frokost med Jesper Kusk

For Jesper Kusk går funktionalitet, bæredygtighed og æstetik hånd i hånd. På mødet fortæller han om visionen for sin tegnestue ved samme navn.

Foto: Jesper Kusk

Tidspunkt:

10.01.2021 kl. 12.15-12.45

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Online via Microsoft Teams

Tegnestuen Jesper Kusk er startet i 2019 med målet om at skabe en praksis, hvor funktionalitet, bæredygtighed og æstetik går hånd i hånd, og hvor der er plads til både poesi og klimabevidsthed.

Jesper trækker på 16 års erfaringer som ansat arkitekt og vil fortælle om at tage springet ud i at starte egen tegnestue. Der vil være eksempler fra tegnestuens projekter, som omhandler alt fra private boliger til genbrugspladser og anlæg til kultur, sport og læring. Alle med en fælles vision om at skabe livskvalitet for den enkelte, forene og skabe nye fællesskaber samt berige det omgivende samfund.

Jesper Kusk Arkitekter er en del af Projekt START.

MAA-frokost

Hver anden mandag kan du spise din frokost i selskab med andre, mens en arkitekt MAA holder oplæg. Med initiativet ønsker vi at eksponere aktuelle projekter og initiativer i foreningen og koble dem direkte til vores medlemmers projekter og arbejdsopgaver.

Desuden er giver frokosterne mulighed for at få faglige input til ens eget arbejde, opbygge netværk og udforske samarbejdspotentialer på tværs af arbejdspladser og opgaver.

Se MAA-frokosten med Jesper Kusk

Når du deltager i mødet giver du samtidig Arkitektforeningen lov til at kontakte dig med lignende tilbud. Denne service kan afmeldes igen ved at kontakte Katrine Østergaard Bang.

Frokostdatoer

Mandage i lige uger fra uge 2 til uge 24 (på nær helligdage), dvs. fra mandag den 10. januar og indtil mandag den 13. juni.

Efter sommerferien starter vi i ulige uger fra uge 33 til uge 49, dvs. fra mandag den 18. august og indtil mandag den 5. december.

Kom til MAA Frokost med den unge københavnske tegnestue

Mød Panum og Kappel

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +