Medlemsfrokost med OS

OS arkitekter vil fortælle om deres projekter, der alle har bæredygtig, stedbunden og holistisk tilgang til arkitekturen til fælles.

Foto: Laura Stamer

Tidspunkt:

06.12.2021 kl. 12.15-12.45

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Online via Microsoft Teams

Om OS

Olmo Ahlmann og Stine Christiansen er uddannede arkitekter MAA og med alternative byggematerialer og byggesystemer er deres fælles praksis dedikeret til et opgør med vanetænkning i udarbejdelsen af bæredygtige løsninger inden for faget.

Deres projekter på tværs af skalaer inkluderer byplanlægning og landskabsprojekter og adresserer en ny grøn dagsorden, der dikterer behovet for en bæredygtig, stedbunden og holistisk tilgang til arkitekturen.

OS Arkitekter er en del af projekt START.

Du deltager ved at trykke på den sorte knap over billedet

Medlemsfrokost

Hver anden mandag inviterer Arkitektforeningen alle interesserede til digitale frokostmøder kl. 12.15-12.45 med en ny oplægsholder hver gang.

Formålet er at sætte fokus på aktuelle projekter og initiativer i foreningen og koble dem direkte til vores medlemmers projekter og arbejdsopgaver.

Samtidig er frokostmøderne en mulighed for at få faglige input til ens eget arbejde, opbygge netværk og udforske samarbejdspotentialer på tværs af arbejdspladser og -opgaver.

Frem til slutningen af 2022 sætter vi fokus på vækstlagets tegnestuer med deltagere fra Dreyers Fond og Arkitektforeningens projekt START.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +