Medlemsfrokost med ReVærk

Mød arkitekt MAA Simeon Østerlund Bamford der fortæller om friluftshuset på Silkeborg Højskole.

Friluftshuset, Silkeborg Højskole

Tidspunkt:

27.09.2021 kl. 12.15-12.45

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Online

Friluftshuset – undervisning i pagt med naturen

Tilbage i midten af 2019 betroede Silkeborg Højskole ReVærk, en ung Aarhusiansk tegnestue, at være totalrådgivere på et særligt byggeri for dem – en bygning der skal facilitere deres undervisning i Friluftsliv og håndværk. Sammen satte teamet høje ambitioner for både byggeriets karakter, miljøprofil og kvalitet. Udover rådgivningen har tegnestuen både designet og udført dele af inventar og al møblement til huset der blev indviet i august i år.

Projektet er blevet en realitet fordi en bygherre viste tillid til en ung tegnestue og det er forhåbningen at denne slags projekter kan være med til at opmuntre andre bygherrer til at prioritere vækstlagstegnestuer – ikke kun som en håndsrækning, men i særdeleshed også fordi det reelt set kan give øget værdi.

Til Medlemsfrokosten vil Simeon fra ReVærk fortælle om deres tilgang til arkitektur og konkret om Friluftshuset og ambitionen om at skabe et byggeri i forlængelse af naturens rum.

Se Friluftshuset og mød ReVærk på Arkitekturens dag

Læs om arrangementet her

Næste frokost

11.10. kan du møde arktisk arkitekt MAA Sofie Frydenrejn Johansen, der bl.a. arbejder med formidlingen af UNESCO området Aasivissuit – Nipisat

 

Medlemsfrokost

Hver anden mandag inviterer Arkitektforeningen alle medlemmer til digitale frokostmøder kl. 12.15-12.45 med en ny oplægsholder hver gang. Formålet er at sætte fokus på aktuelle projekter og initiativer i foreningen og koble dem direkte til vores medlemmers projekter og arbejdsopgaver. Samtidig er frokostmøderne en mulighed for at få faglige input til ens eget arbejde og etablere nye netværk og udforske samarbejdspotentialer på tværs af arbejdspladser og -opgaver

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +