Nålen i Høstakken

Udstillingen med den danske Cecilie Manz kan ses hos DAC frem til 9. januar 2022.

Udvalg af Cecilie Manzs design. Foto: Jeppe Sørensen. DAC

Tidspunkt:

17.09. 2021 - 09.01.2022

Arrangeret af:

DAC

Sted:

DAC, Bryghuspladsen, København K

Udstillingen vil vise diversiteten i Manz’ arbejde; prototyper, industrielle projekter og one-offs. Fra badekar til bestik, fra møbler til trædesten, porcelæn, belysning og tasker. Der stilles skarpt på detaljer og et ’treasure cabinet’ vil rumme og fremhæve referencer, inspirationsgenstande, materialeprøver og det insisterende arbejde omkring farver.

Med udgangspunkt i Manz’ arbejdsproces viser udstillingen nedslag i udvalgte forløb, der fortæller historierne bag. Arbejdet synes at minde om at finde nålen i høstakken, en kredsen omkring løsningen; et møjsommeligt myrearbejde med omveje, overvejelser, tvivl, tanker, skabeloner og skæve prototyper. En omhyggelig og stædig proces, om og om igen.

Hæderspris 2021

Nationalbankens Jubilæumsfonds Hæderspris tildeles i år designeren Cecilie Manz, der gennem snart 30 år har formgivet design i forskellige skalaer; fra imponerende borde, over fascinerende lamper til sanselig brugskunst. Traditionen tro skaber hædersprismodtageren en udstilling med egne værker og denne gang bliver den vist i DAC.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +