Netværksmøde: Arkitektfagligheden i forskellige roller

Netværket er for dig, der er nyuddannet MAA. I netværket får du indblik i alle de mange forskellige måder, man kan være arkitekt på. Du får et fortroligt rum, hvor du kan dele faglige udfordringer og muligheder – og måske du møder din kommende chef, kollega eller samarbejdspartner. På netværkets tredje møde flytter vi blikket fra den projekterende arkitekt på tegnestuerne og ser nærmere de andre typer af fagligheder.

Tidspunkt:

19.06.2023 kl. 16:00 - 18:00

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

Pris:

Gratis for MAA'er

Tilmelding ikke længere muligt

Er du nyuddannet arkitekt står du over en spændende, men også udfordrende tid, og der er mange ting at forholde sig til: Du skal opbygge en portfolio, finde dit første job, udvide dit netværk og profilere dig selv professionelt på LinkedIn og andre platforme. Og har du allerede fundet dig et arbejde, kan du have brug for hjælp til at knække de uskrevne koder på arbejdspladsen, løse en udfordrende opgave eller søge ny inspiration.

Derfor har Arkitektforeningen startet et faciliteret netværk, som er skræddersyet nyuddannede MAA’er og giver dig mulighed for at dele udfordringer og muligheder med andre i samme situation – og opbygge et værdifuldt fagligt netværk.

På netværkets tredje flytter vi blikket fra den projekterende arkitekt på tegnestuerne og ser nærmere de andre typer af fagligheder. Hvilke muligheder har man som nyuddannet indenfor planlægningsområdet i en kommune? Hvordan arbejder man som nyuddannet i stor skala?

Tør jeg tage imod en anderledes udfordring?

Oplægsholder er Alexander Bech – planchef, Queqqata Kommunia, Grønland

På mødet er der udover det faglige oplæg, mulighed for at diskutere aktuelle problemstillinger for netværksdeltagerne.

Se mere om netværket for nyuddannede arkitekter MAA her

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +