Netværksmøde: Arkitektur handler om effekt

Vi kender alle sammenhængen mellem tid, hastighed og afstand. Men hvad er sammenhængen mellem arkitektur, livskvalitet og vækst? Det spørgsmål arbejder de på at besvare hos AART.

AARTs effektchef Johanne Mose Entwistle på besøg i Bikuben Kollegiet efter det er taget i brug. Foto: Kontraframe

Tidspunkt:

29.09.2021 kl. 16.00-17.15

Arrangeret af:

Planfagligt Netværk

Sted:

Microsoft Teams

Hos AART vil de lave byer og bygninger der gør en mærkbar og målbar forskel for både mennesker og samfund. For at nå det mål genbesøger de systematisk deres bygninger efter de er taget i brug og anvender den viden de skaber til at kvalificere fremtidige projekter. Til dette formål har de udviklet et nyt værktøj, Effektkompasset, som de anvender fra start til slut i deres projekter og sikrer, at de altid tænker effekt før form i alle projekter. Alt dette kalder de Redefining Architecture og det handler i høj grad om at redefinere ”Arkitektonisk Kvalitet”.

Effektchef Johanne Mose Entwistle vil præsentere AARTs Effektkompas og give konkrete eksempler på AARTs systematiske arbejde med evaluering og effekt.

Efter oplægget er der god tid til spørgsmål og debat.

 

Mødet er forbeholdt medlemmer af Arkitektforeningens planfaglige netværk. Alle arkitekter MAA kan være med.

Mødet er det andet af fire netværksmøder i efteråret 2021. Læs mere om Arkitektforeningens planfaglige netværk og se datoer og emner for de øvrige møder her.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +