Netværksmøde: Bæredygtighed i byprojekter

Effekts Head of Urbanism Kasper Brejnholt Bak fortæller hvordan tegnestuen arbejder med bæredygtighed på byniveau. Kasper vil bl.a. vise projektet Naturbyen i Middelfart og ReGen Villages i Holland. Vi lægger op til en efterfølgende diskussion om, hvordan kommunernes planlægning kan være med til at fremme projekter som disse.

Naturbyen i Middelfart. Illustration: Effekt Arkitekter

Tidspunkt:

07.09.2022 kl. 14.00-15.30

Sted:

Microsoft Teams

Arrangeret af:

Planfagligt netværk

Effekt modtog Nykredits Bæredygtighedspris i maj. Prisen fik tegnestuen for sin faktabaserede tilgang til bæredygtighed, og fordi tegnestuen udfordrer konventionerne for byggeri og måden, vi lever på.

Den 7. september fortæller Kasper Brejnholt Bak – Effekts Head of Urbanism – hvordan tegnestuen arbejder med bæredygtighed på byniveau. Kasper vil bl.a. vise os projektet Naturbyen i Middelfart og ReGen Villages i Holland. Vi lægger op til en efterfølgende diskussion om, hvordan kommunernes planlægning kan være med til at fremme projekter som disse.

Tilmelding

Du tilmelder dig netværksmødet ved at sende en mail til kb@arkitektforeningen.dk senest den 6. september. Mødet er forbeholdt medlemmer af Arkitektforeningens planfaglige netværk. Alle arkitekter MAA kan være med.

Mødet er det tredje af fire netværksmøder i 2022 med fokus på aktuelle tendenser. Læs mere om Arkitektforeningens planfaglige netværk og se datoer for de kommende møder her.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +