Netværksmøde: Sæt ord på din faglighed

I Arkitektforeningens netværk for nyuddannede får du indblik i alle de mange forskellige måder, man kan være arkitekt på, du får et fortroligt rum, hvor du kan dele faglige udfordringer og muligheder – og måske du møder din kommende chef, kollega eller samarbejdspartner. Første netværksmøde stiller skarpt på begrebet faglighed, netværk og personlig profilering samt livet som planlægger i en kommune.

Foto: Jonas Petri

Tidspunkt:

02.05.2023 kl. 16:00 - 18:00

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

Pris:

Gratis for MAA'er

Tilmelding ikke længere muligt

Er du nyuddannet arkitekt står du over en spændende, men også udfordrende tid, og der er mange ting at forholde sig til: Du skal opbygge en portfolio, finde dit første job, udvide dit netværk og profilere dig selv professionelt på LinkedIn og andre platforme. Og har du allerede fundet dig et arbejde, kan du have brug for hjælp til at knække de uskrevne koder på arbejdspladsen, løse en udfordrende opgave eller søge ny inspiration.

Derfor har Arkitektforeningen startet et faciliteret netværk, som er skræddersyet nyuddannede MAA’er og giver dig mulighed for at dele udfordringer og muligheder med andre i samme situation – og opbygge et værdifuldt fagligt netværk.

På dette første netværksmøde lægger vi fra land med at lære hinanden at kende og præsentere de udfordringer, som presser sig på. Vi vil også diskutere, hvad ligger der i begrebet faglighed, tale om ombygning af et personligt/fagligt netværk, Arkitektforeningens tilbud til nyuddannede, din LinkedIn-profil og dine forventninger til netværket.

Oplægsholder er Tenna Buus Rasmussen, byplanlægger Egedal Kommune, som under overskriften ”Fra færdiguddannet til det første job: sådan blev min faglighed bragt i spil” stiller skarpt på jobbet som planlægger i en kommune.

Få en god start på karrieren med sparring, et større netværk og oplæg fra erfarne fagfæller

Bliv medlem af Netværk for nyuddannede

Tilmeld dig gratis
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +