O / Day Fest

O er en ny festivaloplevelse ved vandkanten i København, der over 3 dage hylder fællesskabet, design og lokale samarbejder. Med et ønske om at inkludere spirende talenter inden for arkitektur, kunst og design vil store dele af pladsen opbygges af frivillige, som får mulighed for at realisere personlige projekter på pladsen.

Tidspunkt:

Den 11-13. august

Sted:

Refshaleøen, København

Arrangeret af:

Bryggeriet ÅBEN i samarbejde med Live Nation

Hvad er O / Day Fest?

O er en ny festivaloplevelse ved vandkanten i København, der over 3 dage hylder fællesskabet, design og lokale samarbejder.

O finder sted fra den 11.-13. august, 2022 på Refshaleøen, hvor du kan se frem til elektronisk musik af danske og internationale artister, kreative events, lokal gastronomi og interaktivt design. Inspireret af den internationale festivalscene, gentænkes den traditionelle koncertoplevelse, hvor hver enkelt scene opbygges som et univers, du som gæst kan træde ind i for at blive en del af en intim dagsfest.

Det er bryggeriet ÅBEN, der står bag i samarbejde med Live Nation, med en ambition om at skabe en inkluderende festival, der hylder de små, uafhængige virksomheder og kreative talenter.

O / Create 2022

Med et ønske om at inkludere spirende talenter inden for arkitektur, kunst og design vil store dele af pladsen opbygges af frivillige, som får mulighed for at realisere personlige projekter på pladsen. Blandt andet som del af arkitektkonkurrencen O / Create 2022, der er udarbejdet i samarbejde med Søren Pihlmann, Pihlmann Architects, Marie Nipper, Copenhagen Contemporary og Julius Værnes Iversen, TABLEAU.

Under temaet ‘hvordan vi som mennesker interagerer med hinanden på en festivalplads’ udfordrer deltagerne måden hvorpå der tænkes byggematerialer og hvordan sociale områder udtænkes på en festivalplads. Tre projekter er udvalgt af juryen, som kan opleves på pladsen fra 11.-13. august, 2022. Følg med via @o_dayfest på Instagram, når hver af projekterne præsenteres.

O / Create 2022 støttes af Realdania.

Refshaleøen, 11. – 13. august 2022

Se frem til at opleve danske og internationale artister, som blandt andre Caribou, Floating Points, Channel Tres, Chinah, Romy (fra the XX), The Avalanches og When Saints Go Machine når de gæster amfiteater scenen Omni eller drivhuset The Orangerie. Du kan være en del af kreative workshops kurateret af det kreative kollektiv Manége eller gå på opdagelse blandt interaktive designinstallationer rundt omkring på pladsen.

Køb din partoutbillet for at få adgang til alle 3 dage, når O finder sted for første gang til august. Du kan finde billetter og læse mere her: www.o-dayfest.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +