Præsentation og debat: At bygge sammen

Hvilken arkitektur kan vi opnå, hvis udviklerne ikke fungerer som mellemregning? Kom til præsentation af det nye Magasin for Bygningskunst og Kultur, der udkommer den 23. marts – denne gang med fokus på byggefællesskaber.

Illustration: Institut for Bygningskunst og Kultur,Det Kongelige Akademi

Tidspunkt:

Kl. 16.00-19.00

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

Arrangeret af:

Det Kongelige Akademi, Institut for Bygningskunst og Kultur

Femte nummer af Magasin for Bygningskunst og Kultur handler om byggefællesskaber som alternativ model for byudvikling. Og om hvilken arkitektur vi kan opnå, hvis vi fjerner udviklerne som mellemregning

Kom med den 23. marts kl. 16.00-19.00, når Magasin for Bygningskunst og Kultur inviterer til en eftermiddag med lancering og præsentation af magasinets femte nummer – denne gang med fokus på byggefællesskaber.

Eftermiddagen byder også på indlæg og debat med nogle af de skribenter, der denne gang har bidraget til magasinet, samt forfriskninger.

Om Magasin for Bygningskunst og Kultur

Magasinet udgives af Det Kongelige Akademi, Institut for Bygningskunst og Kultur – en platform i det arkitektfaglige publiceringslandskab. Det udkommer to gange om året og rummer artikler fra instituttets faglige miljøer og fra danske, nordiske og internationale samarbejdspartnere.

Magasinet for Bygningskunst og Kultur er optaget af et arkitektonisk fagområde, hvor sociale, ideologiske, politiske, historiske og æstetiske faktorer interagerer. Det beskæftiger sig med forskning, kunstnerisk udvikling og undervisning med relevans for instituttets fagområder og virkefelter.

Femte nummer udkommer ligeledes den 23. marts med bidrag af blandt andre Nicolai Bo Andersen, Jens Thomas Arnfred, Tyra Dokkedal og Line Barfoed

Tilmelding er ikke nødvendig.

transformation-observatoir-botanisk-have-koebenhavn-foto-laura-stamer
Kan vi skabe bedre arkitektur uden udviklerne? Femte nummer af Magasin for Bygningskunst og Kultur handler om byggefællesskaber som alternativ model for byudvikling. Foto: Bjørn Edström
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +