Restaureringsseminar 2023

Slots- og Kulturstyrelsen afholder det årlige restaureringsseminar for arkitekter, myndigheder og andre med interesse for arkitektur, bevaring og restaurering.

Foto: Slots- og Kulturstyrelsen

Tidspunkt:

26.01.2023 Kl. 09.30-17.30

Arrangeret af:

Slots- og Kulturstyrelsen

Sted:

Det Kongelige Akademis festsal på Holmen, Danneskiold-Samsøes Allé 51, Indgang K 1435 København K

På restaureringsseminaret 2023 sætter Slots- og Kulturstyrelsen fokus på processen bag arbejdet med landets fredede bygninger. Både teknisk og arkitektonisk kræver det både et langsigtet perspektiv og en særlig kunnen at styre en fredet bygning gennem store forandringer, når resultatet skal være holdbart langt ind i fremtiden. Hvordan finder vi frem til essensen af en fredet bygning? Hvordan stiller vi de rigtige spørgsmål inden en opgave går i gang? Og hvordan sikrer vi at analyser reelt hjælper formen på vej?

Med arkitekt MAA Lars Autrup som moderator ser vi på processerne bag fem meget forskellige fredede bygninger fra forskellige tider. Hvad gik godt og hvad har vi lært? Kan vi hjælpe hinanden til endnu bedre resultater? Og hvad er bygningsfredning egentligt?

Du kan hente programmet via dette link.

Middag

I år foregår middagen som en stående reception med små mættende anretninger og vin.
Der vil være enkelte siddepladser.

Arrangør

Restaureringsseminaret er en årligt tilbagevendende begivenhed, som arrangeres i samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen, Arkitektskolen Aarhus og Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering. Slots- og Kulturstyrelsen er vært for restaureringsseminaret i 2023.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til Slots- og Kulturstyrelsen på cfk@slks.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +