Heldags studietur med Arkitektforeningen Nordjylland

Arkitektforeningen Nordjylland inviterer på guidet tur til Nye uden for Aarhus, samt tur på Arkitektskolen Aarhus.

NYE. Foto: Tækker Group

Tidspunkt:

11.09.2022 kl. Kl. 9-18

Arrangeret af:

Arkitektforeningen Nordjylland

Sted:

NYE og Arkitektskolen Aarhus

Tag med den nordjyske lokalafdeling på udflugt og rundvisning i den nye bæredygtige bydel Nye ved Aarhus  – et ambitiøst eksempel på visionær bybygning på bar mark, i tæt tilknytning til letbanen.

Den første etape rummer 650 boliger, og her er bl.a. opført forskellige typer boligbebyggelser i træ, eksempelvis det karakteristisk ‘Sneglehusene’ tegnet af BIG.

Tækker Group er motor bag byudviklingen, og direktør Jørn Tækker samt tegnestuechef Peter Boe Hauggaard-Nielsen vil vise os rundt i bebyggelsen, samt løfte lidt af sløret for, hvad der er på tegnebrættet i næste etape.

Herefter fortsætter turen ind mod Aarhus, hvor vi byder på frokost i Spiselauget på Godsbanen.

Vi afslutter udflugten med rundvisning i byens nyopførte arkitektskole. Skolen har karakter af et værksted, og visionen er at studerende, undervisere og forskere gives mulighed for at eksperimenter og udfordre fremtidens arkitektur i samarbejde med arkitekthvervet og byens borgere.

Konceptet er man selv sørger for transporten – kontakt os gerne, hvis du har brug for et lift eller eventuelt har plads til flere i bilen.
Vi glæder os til at se dig til en udbytterig studietur!

Tid og mødested:
11. september, kl.10 i NYE: vi mødes foran butikken NYMA, Nye Høvej 5, 8200 Aarhus N (der er p-mulighed på p-pladsen syd for NYMA)

Tilmelding:
Det er gratis at deltage i udflugten, men der er et max. deltagerantal på 25, så skynd dig at tilmelde dig turen til Laura: lh@arkitektforeningen.dk. Tilmeldingsfrist mandag d.5. september.
PS: Angiv gerne om du ønsker at spise pechetarisk eller klassisk ( https://spiselauget.dk/brunch/) – samt oplys om du evt. har brug for et lift eller har mulighed for at tilbyde samme

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +