Søg Dreyers Fonds legat til nystartede arkitektvirksomheder

Nu kan du søge Dreyers Fonds legat til nystartede arkitektvirksomheder, der gør nystartede tegnestuer gode til den mere forretningsmæssige del af at drive virksomhed.

Aldís Gísladóttir og Casper Berntsen fra Studio Heima deltog i Dreyers Legatforløb i 2020.

Tidspunkt:

Ansøgningsfrist: 02. august 2021

Arrangeret af:

Dreyers Fond

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København K

I Dreyers Legater til nystartede arkitektvirksomheder kommer deltagerne via syv workshops igennem flere discipliner inden for strategisk planlægning, forretningsudvikling, regnskabsforståelse, ansættelsesret, udbud og forsikringsforhold. Alt sammen i yderst kondenseret format for at give legatmodtagerne en forståelse for alle de elementer, der skal til for at lave en succesrig forretning, uden at tabe den arkitektoniske kvalitet og nerve på bunden af nogle regneark.

Legatets formål er at fremme talentet og muliggøre, at talentet får plads til udfoldelse, samtidig med at man kan drive en sund forretning.

Krav

For at komme i betragtning til et legat skal din virksomhed være etableret inden for de senere år og må maksimalt have aflagt 5 årsregnskaber. Dette krav kan i helt særlige tilfælde fraviges.

Mindst én af virksomhedens ejere/partnere skal opfylde EU’s direktiv om afgang fra en anerkendt arkitektskole samt være medlem af Akademisk Arkitektforening.

Tidspunkt

De syv workshops afholdes tirsdag og fredag formiddage fra 09-12 i Arkitektforeningen i København og planlægges afholdt fra den 7. september til og med den 2. november 2021.

Tilsagn er bindende for minimum 2 indehavere, eller evt. 1 indehaver og 1 sparringspartner.
Motiveret ansøgning med portefølje af udvalgte arbejder (max.10 A4 i pdf) stiles til Dreyers Fond og sendes pr. mail til ab@arkitektforeningen.dk

7 unge tegnestuer har netop afsluttet legatforløbet

Mød legatmodtagerne

Mød dem her
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +