Sustainable infrastructure

Vær med til to spændende dage, hvor du kan høre om mulighederne og udfordringerne i byplanlægning, når det kommer til at udvikle byer, hvor bæredygtighed og mobilitet går op i en højere enhed. Et intensivt program med ekspertoplæg, casestudies, praktiske eksempler og spændende diskussioner med ligesindede branchekollegaer, som vil give dig værktøjer og viden til at løfte kvaliteten i dit eget arbejde, hvad enten du arbejder som byplanlægger i en kommune eller som rådgiver i det private.

Tidspunkt:

21.-22.11.2023

Sted:

Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V

Arrangeret af:

Building Green

Bæredygtig infrastruktur og intelligent byrumsdesign

I fremtiden vil flere og flere bo i byerne, og det stiller store krav til, hvordan vi udvikler vores urbane rum og sammenhængene mellem alle de funktioner, som byerne skal have.

På byplanlægning og -udviklingskonferencen, Sustainable Infrastructure, sætter vi fokus på sammenhængen imellem infrastruktur, trafik, mobilitet og en bæredygtig byudvikling, hvor vi mindsker byernes udledninger.

På konferencen kan du blive klogere på det strategiske arbejde med bæredygtighed og infrastruktur, som foregår både på nationalt plan og ude i kommunerne.

Du får også inspiration fra konkrete eksempler, der kan hjælpe dit næste byudviklingsprojekt med at blive smartere og understøtte den grønne omstilling. Desuden kan du lade dig inspirere af nogle af de førende hjemlige tegnestuer, som har stor erfaring med byudvikling, mobilitet og bæredygtighed.

Se hele programmet

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +