Terra Incognita, Trondheim - tværfaglige samarbejder i kunstkonkurrencer og realisering

Projektet Terra Incognita (22. juli-monument), 2016, er skabt af billedhugger Anders Krüger og landskabsarkitekt Marianne Levinsen. I en samtale med Kira Maria Svankjær taler de om det tætte samarbejde mellem kunstner og landskabsarkitekt, om at byde ind på en kunstkonkurrence og om, hvordan tværfaglige samarbejder kan bidrage til at styrke steders identitet som erformålet med Realdanias og Ny Carlsbergfondets nye kampagne Stedet Tæller X

Tidspunkt:

30.11 kl. 16.30-18.30

Arrangeret af:

Arkitekforeningen, Empathic Environments

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København

Deltagere:

Kira Maria Svankjær, arkitekt og seniorrådgiver, BARK, Anders Krüger, billedhugger, Marianne Levinsen, landskabsarkitekt, Marianne Levinsen Landskab Moderator: annonceres snart

Format

Terra Incognita er omdrejningspunkt for en tværfaglig samtale mellem paneldeltagerne. Samtalen er faciliteret og publikum er også inviteret med, når paneldeltagere udveksler viden om og erfaringer med at udvikle kunstneriske projekter i det bygninger, byer og landskab.

Efter den faglige samtale er der samtalesalon og netværk på tværs af faggrupper. Som publikum møder du dermed både dem, der har udviklet projektet og andre professionelle. Forhåbentligvis får du både nye ideer og bekendtskaber med hjem.

Målgruppe

Målgruppen er fagpersoner, herunder billedkunstnere, arkitekter, landskabsarkitekter, kunsthåndværkere og designere, der har interesse for og gerne erfaring med kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab – og som ønsker at opnå viden, blive inspireret og møde mulige samarbejdspartnere.

Økonomi

Arrangementet koster 30 kr. for medlemmer af Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Danske Landskabsarkitekter, og 50 kr. for andre interesserede.

Øvrig Info

Ved tilmelding accepterer du, at der bliver taget billeder til arrangementet. Billederne bliver brugt til dokumentation, kommunikation og formidling af Empathic Environments’ aktiviteter på egne kanaler og relevante samarbejdspartneres platforme fx web, nyhedsbreve og sociale medier.

Om Empathic Enviroments

Empathic Environments er en platform for tværfaglige samtaler og samarbejder om kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab. Empathic Environments er initieret af kunsthistoriker Stenka Hellfach og arkitekt maa og journalist Tyra Dokkedahl.

I efteråret 2021 gennemførte vi tre samtaler under navnet FORUM for kunst, arkitektur, landskab og byudvikling. Her i 2022 fortsætter vi konceptet under navnet Empathic

Environments og afholder fire samtaler og et fagligt seminar i efteråret.
Empathic Environments samarbejder med Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Danske Landskabsarkitekter, Copenhagenb Architecture Festival, AKB Taastrupgaard, Danmarks Tekniske Universitet og kurator Ida Højgaard Thjømøe.

Empathic Environments er støttet af Dreyers Fond og Statens Kunstfonds Projektstøtte- og Legatudvalg for Arkitektur og Projektstøtteudvalg for Billedkunst.

Læs mere på www.empathicenvironments.org og følg med på Instagram
www.instagram.com/empathicenvironmen

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +