The Future is Present

Er fremtidens samfund præget af diversitet eller homogenitet? Hvordan prioriterer og designer vi fremtidens fællesskaber? Hvordan bevares sunde og nærende relationer livet igennem? Bliver der mere samvær over distance eller hudsult? Hvilke menneskelige værdier vil blive værdsat? Hvordan ser fremtiden ud og hvordan ser design ud i fremtiden? Udstilling på Designmuseum Danmark frem til 31.12.2024.

Kotarme af designer Kathrine Bendixen. Foto: Mathias Kruse Jørgensen

Tidspunkt:

Udstillingspreiode: 19.06.2022-01.06.2023

Sted:

Designmuseum Danmark, Bredgade, København K

Arrangeret af:

Designmuseum Danmark

Lige nu arbejder designere verden over på at løse nogle af verdens globale udfordringer. De tænker radikalt og kreativt og lader sig guide af både fornuft og følelse. De tænker sig ind i de fællesskaber, hvis liv de vil forbedre og kigger andre sted hen end tidligere.

Fremtidens udfordringer

Klimakrise, flygtningestrømme, overvågning og pandemi. Der skal ske noget, og det skal gå hurtigt. Vi skal bruge vores ressourcer smartere og skrue ned for forbruget. Vi skal dele det, vi har, mere ligeligt, og sikre at alle har noget at skulle have sagt. Revolutionen er ved at tage form, men hvordan ser vores verden egentlig ud om 10 år? Eller om 20 år?

Udfordringerne og mulighederne er mange. Spørgsmålet er hvilken verden vi gerne vil have. De valg vi træffer og det som bliver designet nu, vil forme vores fremtid. Men hvad er godt design i fremtiden?

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +