Bo bedre bæredygtigt

Kom til festlig åbning af DACs store efterårsudstilling Bo bedre bæredygtigt med langbordsmiddag, koncert og frøbomber. Udstillingen kan ses 20. november 2021 - 18. april 2022.

Foto: Melissa Ørnstrup

Tidspunkt:

19.11.2021 kl. 18.00-18.30

Arrangeret af:

Vandkunsten, Dansk Arkitektur Center og Utzon Center

Sted:

DAC, Bryghuspladsen, København K

Hvordan klemmer man en familie ned på under 40 m2? Hvordan lykkes vi med at bo mere bæredygtigt og grønt uden at det går ud over livskvaliteten? Tegnestuen Vandkunsten kunne fejre sit 50-års jubilæum i 2020, men tegnestuens værdier er mere aktuelle end nogensinde.

Den anmelderroste udstilling Bo bedre bæredygtigt, der startede på Utzon Center i Aalborg, er rekurateret, og kan nu opleves i endnu større skala i Dansk Arkitektur Center.

I udstillingen kan du blandt andet opleve et helt hus på 37 kvadratmeter. Indrettet præcist, som Vandkunsten mener, at vi skal bo og klar til indflytning med plads til en familie på fire personer. Udstillingen er opbygget som en landsby med drivhus, fælleshus og legeplads. Det er et lille samfund og en by, som lever.

Til udstillingsåbningen vil der i tegnestuens ånd være mulighed for langbordsmiddag, koncert med Tranquebar samt hygge i DACs familieværksted, hvor TagTomat guider til at lave frøbomber.

Program

kl. 18.00-18.30 Velkomst og gratis øl
kl. 18.30-19.30 Koncert med Tranquebar
kl. 18.00-21.00 Familieværksted: Frøbomber med TagTomat

Langbordsmiddag til 135 kr. / 75 kr. for børn

h

Om TagTomat

TagTomat startede ud med at dyrke grøntsager på taget af et skraldeskur på Nørrebro. I dag har de butik på Jagtvej og tilbyder undervisning, baggårdsindretning m.m.

Om Tranquebar

Tranquebar byder på kannibalrytmik og kaskelotmusik i høj bølgegang. Den danske kvintet har de seneste år gjort sig bemærket gennem en række piratkoncerter rundt omkring i det københavnske barmiljø.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +