Unge talenter udfordrer normalen: Særlig afgangsudstilling åbner i Arkitektforeningen

Se de seks særligt udvalgte og meget forskellige men visionære afgangsprojekter, der ser på, hvordan vi i fremtidens arkitektur genanvender eksisterende strukturer og skaber noget nyt i det eksisterende. Alle er velkomne til udstillingsåbning i Arkitektforeningen, København den 30. august kl. 17. Udstillingen kan ses frem til den 22. september. 

2Tingstedet-afgangsprojekt-udstilling

Skitsemodel 1:500 i aluminium, bearbejdet med hammer, vinkelsliber og søjlebor. Den rumlige vision for projektet. Johan Hellstrøm Weihrauch

Tidspunkt:

30. august, kl. 17.00

Sted:

Åbenrå 34, 1124 København K

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Vindmøller i byen, nye facadeelementer og byggematerialer, fleksible byggesystemer til større diversitet i boligsammensætningen, et nyt rum for den demokratiske samtale, genindtagelse af en lukket jernbanelinje og undersøgelse af de jordiske sår, der opstår i det komplekse samspil mellem menneske, natur og det byggede miljø.

Det er seks tankevækkende bud på de komplekse problemstillinger, vores samfund står overfor, og det er med glæde, at Arkitektforeningen kan vise sine medlemmer den næste generations nysgerrige, opfindsomme og poetiske tilgange til arkitekturen.

Kom med til den festlige udstillingsåbning den 30. august, kl. 17.00 i Arkitektforeningen. Vi byder på god musik, kølig vin og spændende projekter.

Udstillingen af de seks projekter kan ses frem til den 22. september.

Wind turbines in the City – A Changing Landscape v/ Anna Eglite Sørensen og Esther Kristine Fröhlich

Om deltagelse og om at bo fælles. Bygge- og bofællesskab som byggesten i balanceret byudvikling v/ Magda Kasprzak

Terrestrial Sensitivity – Intimate Narratives on Wounded Grounds v/ Pernille Christensen

La petite Ceinture: An Evening on Paris’ Abandoned Railway v/ Malthe Rieland Kanstrup

Shellstone: A Biogenic and Non-Extractive Building Material v/ Aske Svane Enevold

Tingstedet – en rituel og demokratisk offentliggørelse af byens ejerskab v/ Johan Hellstrøm Weihrauch

Udvælgelsen

De seks projekter er udvalgt af fire tegnestueindehavere og MAA’er, der har været en del af Dreyers Legat for nystartede arkitektvirksomheder eller Arkitektforenings vækstlag. Projekterne er udvalgt med øje for at vise diversiteten i årets to afgangsudstillinger, og fordi de betragtes som interessante løsninger på fremtidens samfundsudfordringer.

I Aarhus er de tre afgangsprojekter udvalgt af arkitekterne MAA, Anna Nicolaysen, Verna og Trine Lybech Madsen, Lybech Landskab. I København har arkitekterne MAA Sofia Fors, Fors Arkitekter og Jonas Swienty, Tideland Studio forestået udvælgelsen af projekterne

Udstillingen er med til at sætte fokus på vækstlaget og dele deres indsigter og erfaringer med den etablerede del af faget og de kommende afgængere.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +