Værkstedet

Kom med ind i værkstedet på Utzon Center og mød en ny generation af unge arkitekter og designere. Dyk ned i deres projekter og få et kig ind i fremtiden.
Udstillingen kan ses fra 05.07-21.08.2022

Foto: Utzon Center

Tidspunkt:

Udstillingsperiode: 05.07-21.08.2022

Arrangeret af:

Utzon Center

Sted:

Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Her arbejder den næste generation af danske arkitekter og designere fra Aalborg Universitet. For Utzon Center er ikke et museum i traditionel forstand. Vi er et sted, hvor arkitektur og design er i konstant bevægelse, når studerende og forskere eksperimenterer med tidens materialer og fremtidens udtryksformer.

På kanten af det mulige

‘Jeg kan godt lide at være på kanten af det mulige’, sagde Jørn Utzon om sit arbejde som arkitekt. Det udsagn handler især om Jørns helt særlige evne til at forene innovation, teknik og konstruktion med en kunstnerisk vision.

Det samme kan siges om de studerende og forskere, der udstiller i VÆRKSTEDET. For det særlige ved Aalborg Universitet er netop arbejdet med sammenhænge – og ikke forskelle – mellem teknik, funktion og æstetik.

Fra dørhåndtag til parker

Hele sommeren har vi ryddet de studerendes værksted til en udstilling, hvor du kan opleve projekter, som de studerende har arbejdet på i løbet af året.

Udvikling af dørhåndtag, koncerthuse eller design af parker. Projekterne omfatter både urban design, arkitektur og industrielt design, men fælles for dem alle er arbejdet med, hvordan en tværfaglig tilgang kan skabe meningsfyldt forandring i verden.

Samtidig giver de studerendes arbejde også et indblik i aktuelle forskningsområder, vigtige samfundsproblematikker og fremtidens produktionsteknikker.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +