Vendsyssel Kunstmuseum

I anledning af, at det er 20 år siden Vendsyssel Kunstmuseum flyttede ind i den ombyggede Klædefabrik på P. Nørkjærs Plads, har Vendsyssel Kunstmuseum, i samarbejde med Arkitektforeningen Nordjylland, inviteret Anna Maria Indrio, arkitekten bag projektet, til at komme og fortælle om sine mange projekter.

C.F. Møllers Tegnestue fik til opgave at transformere den gamle industribygning til et nyt museum, der blev taget i brug i 2003. Foto: Leif Tuxen/Realdania.

Tidspunkt:

23.03.2023 kl. 19.00-20.30

Sted:

Vendsyssel Kunstmuseum, P Nørkjærs Plads 15, 9800 Hjørring

Arrangeret af:

Arkitektforeningen Nordjylland

Anna Maria Indrio er arkitekt MAA og associeret partner i tegnestuen NORRØN. Gennem et kvart århundrede var hun partner i C.F. Møller, en af landets største og ældste tegnestuer. Her stod hun for prisvindende byggerier i både ind- og udland, bl.a. udbygningen af Statens Museum for Kunst i København, The Cocoon, den markante tilbygning til Natural History Museum i London og National Maritime Museum i Greenwich, og ligeledes har hun været med til at ombygge Arken.

Mange af hendes bygninger er præmieret. For sit arbejde har hun bl.a. modtaget Det Neuhausenske Legat, Henning Larsens Hæderslegat og Eckersberg Medaillen. Hun er ridder af Ordine Della Stella Della Solidarietá Italiana og ridder af Dannebrog.

Pris:

100 kr / 45 kr med KLUB VKM eller medlem af Arkitektforeningen.

Årsmøde

Husk også at tilmelde dig vores Arkitektforeningen Nordjyllands årsmøde d. 9 marts i REGAN Vest, hvor vi stadig har få pladser tilbage. Se mere.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +