Verdensmål i kommunerne

Erfaringsudveksling og eksempler på, hvordan der konkret arbejdes med målene rundt om i landet. Eksempler som både omfatter strategier, planlægning og konkrete anlægsprojekter, vil kunne give inspiration, skabe overblik og give afsæt for diskussion.

Længehusene i Nye, Aarhus nye bæredygtige bydel. Arkitekt: Hune & Elkjær og LOOP Architects.

Tidspunkt:

Kl. 11:00 - 17:30

Arrangeret af:

FBBB

Sted:

8000 Aarhus

FNs 17 verdensmål har nu i nogle år udgjort et vigtigt fælles pejlemærke i arbejdet med den brede bæredygtighed.

Den internationale opbakning og den enkle sproglige og grafiske sprogbrug har gjort at målene nu udgør en rammesætning og reference i næsten alle sammenhænge – også i landets kommuner. Men måden FN-målene bruges på varierer fra kommune til kommune.

Til ”Verdensmål i kommunerne” får du eksempler på, hvordan der konkret arbejdes med målene rundt om i landet. Vi håber, at disse eksempler som både omfatter strategier, planlægning og konkrete anlægsprojekter, vil kunne give inspiration, skabe overblik og give afsæt for diskussion.

Arrangementet indledes med et besøg i Århus’ bæredygtige bydel Nye.

På seminaret vil der være oplæg fra forskellige kommuner rundt om i landet, og hele forløbet modereres af arkitekt Jesper Pagh.

Efterfølgende seminaret afholdes FBBBs generalforsamling (kun for medlemmer).

Målgruppe:

Kommunalt ansatte der arbejder med kommuneplaner, arkitekter, ingeniører og andre der samarbejder med kommuner om at udvikle kommuneplaner

 

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +