Vis din værdi: Workshop for vækstlaget

Vil du være bedre til at kommunikere værdien af din faglighed og projekter? Kom med til kommunikationsworkshop for vækstlagstegnestuer på Arkitektskolen Aarhus den 27. oktober.

Vil du sætte dig selv på det faglige landkort og blive bedre til at kommunikere den værdi, du skaber som arkitekt? Kom med, når Arkitektskolen Aarhus/Linked, Dreyers Fond og Arkitektforeningen inviterer til kommunikationsworkshop for vækstlagstegnestuer.

Tidspunkt:

27. oktober, kl. 15.00-ca. 17.30

Arrangeret af:

Arkitektskolen Aarhus/LINKED, Dreyers Fond og Arkitektforeningen

Sted:

Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads 7, 8000 Aarhus

Kommunikationsworkshop for vækstlagstegnestuer

Vil du være bedre til at kommunikere, hvordan din arkitektfaglighed og projekter skaber værdi for brugere, bygherrer og andre interessenter?

Kom med den 27. oktober, når Arkitektskolen Aarhus/LINKED, Dreyers Fond og Arkitektforeningen inviterer vækstlagstegnestuer til oplæg og workshop om at kommunikere, som vinder genklang hos din modtager – uanset om du skal skrive et tilbud, et debatindlæg eller et opslag på LinkedIn. Og få input fra virkeligheden til, hvordan du styrker din digitale tilstedeværelse og bliver synlig over for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Med fra workshoppen får du inspiration, viden og helt konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme til at øge din egen og/eller din tegnestues synlighed og relevans i omverdenen.

Få feedback på dine tekster

Inden workshoppen vil vi invitere til at sende en dansk tekst fra din hjemmeside, et tilbud, et Instagramopslag eller andet på 500-1000 anslag, så den skrivetekniske del af undervisningen respektfuldt kan tage udgangspunkt i eksempler fra virkeligheden. Send teksten senest den 21. oktober til Katrine Krebs på presse@dreyersfond.dk

Ønsker du ikke at sende en tekst på forhånd, kan du sagtens deltage i workshoppen alligevel.

Dagens program

15.00:  Velkommen. Vis din værdi og den blinde vinkel – v/Birgitte Lindegaard, indholdsredaktør i Arkitektforeningen
Intro til dagens program og oplægsholderne. Hvorfor skal du tænke i målgruppens behov, før du kommunikerer? Og hvordan spænder den faglige ‘sprogblindhed’ ben for dit budskab?

15.15: Skriv så det skaber værdi – undervisning v/Katrine Krebs, kommunikationschef i Dreyers Fond
At skrive er et håndværk, alle kan lære, og her får du 10 praktiske råd, der gør det lettere. Undervisningen tager udgangspunkt i Katrines +20 års erfaring med at skrive samt deltagernes fremsendte tekster. Vi slutter med en lille skriveøvelse.

15.50: Pause

16.00 Øg din synlighed på sociale medier v/Laura Sofie Toftdal Olsen, Head of Communications hos CEBRA Architects, og Signe Frøkiær, SoMe-ansvarlig i Arkitektforeningen
Hør, hvordan CEBRA Architects arbejder med sociale medier. Og få inspiration, tips og tricks til at bruge LinkedIn til at øge din synlighed og relevans over for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

16.45: Opsamling v/Katrine Krebs, kommunikationschef i Dreyers Fond
Respons på skriveøvelse, spørgsmål og fælles refleksion.

Kl. 17.00: Netværk og forplejning
Vi slutter eftermiddagen med netværk og let forplejning for dem, dig har tid og lyst.

Tilmeld dig arrangementet ved at skrive til Trine Steffenauer, Arkitektskolen Aarhus. I første omgang har vækstlagstegnestuer forrang til workshoppen, men er der pladser i overskud, kan også andre tegnestuer byde ind. Skriv til Trine, hvis du vil på ventelisten.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +