Webinar: Skab opmærksomhed om dit arrangement på Arkitekturens Dag

Skal I holde et arrangement på Arkitekturens Dag? Og vil I gerne skabe synlighed om arrangementet i lokalpressen eller på de sociale medier? Netop dét stiller vi skarpt på til dette webinar for dig, der overvejer at blive arrangør.

Hammersholm på Bornholm af Erik Brandt Dam Arkitekter. Foto: Bjørn Pierri Enevoldsen for Realdania.

Tidspunkt:

23.05.2022 kl. 10.00-11.00

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Online

Kontakt

Birgitte Lindegaard Jensen

Indholdsredaktør

+45 29 28 24 57

blj@arkitektforeningen.dk

Hver dag er arkitekturens dag, men den første mandag i oktober er det officielt Arkitekturens Dag i hele verden.

Dagen er en oplagt anledning til at diskutere, hvor vores byer og lokalsamfund er på vej hen, og hvad der i lokalområdet opfattes som kvalitet. Og den er en mulighed for at kommunikere samfundsværdien i projekter og planer og møde publikum 1:1. I år er temaet ‘stedsans’ – altså, hvordan man kan planlægge for og bygge med sans for stedets særlige kvaliteter, potentialer og fortællinger.

Lige så vigtigt som selve arrangementet er, lige så vigtigt er kommunikationen af det – for det er kommunikationen, der gør, at borgere, politikere, samarbejdspartnere og andre aktører får øje på arrangementet og det projekt eller den problemstilling, I gerne vil fremhæve. Men hvordan trænger man igennem hos den travle lokalpresse og på de sociale medier. Netop dét stiller vi skarpt på til dette webinar mandag den 23. maj fra kl. 10.00-11.00.

Program:

Sådan får du dit arrangement ind i spalterne hos den lokale presse
Oplæg ved Rie Helmer, der er journalist, kommunikationsrådgiver og tidligere tv-vært på bl.a. TV2-Lorry. Få hendes bedste tips og tricks til, hvad der skal til.

Skab opmærksomhed om arrangementet på de sociale medier
De sociale medier er stedet, hvor smuk arkitektur og bygningskultur vises frem, arrangementer markedsføres, og lokale projekter debatteres. Hør, hvordan I kan bruge de forskellige kanaler til at vække interesse for jeres arrangement på Arkitekturens Dag. Kort oplæg ved Signe Frøkiær, der er ansvarlig for sociale medier hos Arkitektforeningen. Det er muligt at stille spørgsmål til egne aktuelle udfordringer.

Dette webinar er det andet af to, som Arkitektforeningen afholder som optakt til Arkitekturens Dag. Første webinar fandt sted i marts og satte fokus på årets stedsans-tema. 

 

Kontakt

Birgitte Lindegaard Jensen

Indholdsredaktør

+45 29 28 24 57

blj@arkitektforeningen.dk

Skamlingsbanken af CEBRA og OPLAND. Foto: Adam Mørk

Stedsans er tema for Arkitekturens Dag 2022

Hvilket sted vil du fremhæve på Arkitekturens Dag?

Arkitekturens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor tegnestuer, kommuner, kulturinstitutioner og foreninger inviterer landets borgere til at se, mærke og tale om arkitektur. Vil du være være med til at fejre dagen?

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +