Karriererådgivning

Arkitektforeningen tilbyder alle MAA'er rådgivning om karriere, efteruddannelse og hjælp til afklaring af, hvad næste skridt på karrierevejen skal være.

Mentorprogram
Som medlem er det muligt at gøre brug af Arkitektforeningens mentorprogram. En lang række erfarne arkitekter er tilknyttet ordningen og fungerer som sparringspartnere for yngre kolleger. Det giver mulighed for et personligt, neutralt og fagnært udviklingsrum, som ikke nødvendigvis kan eller skal opstå via en arbejdsplads eller et kursus. Og så er det tilmed gratis.

Har du min. 2 års erhvervserfaring og har været medlem af Arkitektforeningen i mindst et år, kan du benytte 1:1 programmet.
Læs om programmet og interviews med mentorer og mentees her

Coaching
Arkitektforeningen tilbyder forløb hos en certificeret coach til fordelagtig medlemspris.

En coach kan hjælpe med personlig afklaring i forbindelse med fx fagligt sporskifte, opsigelse, CV-udarbejdelse eller jobsamtaletræning. Det kan være en hjælp til at få vendt problematikker af mere generel karakter, hvor mentorprogrammet er fagligt rettet.

Send en mail til Lena McNair lm@arkitektforeningen.dk for tilmelding eller yderligere information.

Læs mere om coaching her.