Dimittender

Få hjælp til at komme godt fra start. Træk på dit medlemskab af Arkitektforeningen, når du er nyuddannet. I Arkitektforeningen kender vi mulighederne og udfordringerne i dit fag, og vi har en lang række tilbud til dimittender.

Arkitektfagligt netværk til sommerfest hos Arkitektforeningen København.
Vil du vide mere?

Charlotte Gade

Projektleder

chg@arkitektforeningen.dk

Fagmakker-ordning – tag imod en håndsrækning fra faget og få inspiration til dit kommende arbejdsliv.

Løbende portfolioworkshops – bliv introduceret til greb og layout, der giver overskuelige og iøjnefaldende portfolier, der er målrettet modtagerne, og få konkret feedback på din egen portfolio.

Legater og fonde – har du et ønske om at udforske et særligt område nøjere, men ikke midler til at gennemføre projektet? Så kan du søge støtte gennem Arkitektforeningen.

Et arkitektfagligt netværk – få kontakt til fagfæller fra hele landet. Her er kommende arbejdsgivere, samarbejdspartnere og kolleger. Mød dem til de flere hundrede gratis arrangementer, vi holder hvert år.

Vil du vide mere?

Charlotte Gade

Projektleder

chg@arkitektforeningen.dk

“Arkitektforeningen gav mig tidligt en vej ind i ‘arkitektfamilien’ og et overblik, der gjorde afstanden fra tanke til handling mindre i de ting, jeg efterfølgende har kastet mig ud i.”

Marco Berenthz, arkitekt MAA, founding partner i Norrøn og medlem af Arkitektforeningens bestyrelse

Er du arbejdsledig?

Husk du kan søge om kontingentnedsættelse det første hele kvartal efter dimissionen.
Du ansøger ved at gå til din profil på mit.arkitektforeningen.dk og udfylde ansøgningen

Bliv – eller få – en fagmakker

Fagmakker

Vil du inspirere den nye generation af arkitekter? Eller er du ny kandidat, der gerne vil have gode råd fra en i faget og få inspiration til det arbejdsliv, du nu skal i gang med?

Få del i Arkitektforeningens legater

Legater og fonde

Arkitektforeningen uddeler én gang årligt legatmidler til studerende og kandidater, der ønsker at videreuddanne sig. Se, hvordan du søger.

“I Arkitektforeningen kan jeg blive inspireret og dele min passion og mine ambitioner med andre. Det har styrket min personlige udvikling og givet mig et fantastisk netværk, som jeg bruger aktivt i min hverdag.”

Ida Bergström, arkitekt MAA, GHB Landskabsarkitekter.

Kontante rabatter

Som medlem af Arkitektforeningen får du adgang til en lang række kontante rabatter

Se vores rabataftaler