Arthur Hotels

Få op til 25% rabat på hotelovernatninger og gratis adgang til Ni’mat Spa.

Arthur Hotels

Få op til 25% rabat på hotelovernatninger og gratis adgang til Ni’mat Spa.

Arthur Hotels er en lille boutique-hotelgruppe dybt forankret i den københavnske kultur og ånd. Det kommer til udtryk i den afslappede atmosfære, du oplever, når du bor på Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur i Københavns centrum.

Arthur Hotels har eget konferencecenter, 3 populære restauranter, skønne gårdhaver, og en oase af velvære i form af Ni’mat Spa. Hotellerne er lokalt funderede, grønne, 3- og 4-stjernede hoteller beliggende i hjertet af København, i gåafstand til Danmarks travleste station, Nørreport.

Kong Arthur – Book her

Ibsens – Book her