Procesledelse I

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

"Arkitekten som procesleder" afholdes som kursus i Arkitektforeningen. Her downloades kursusmaterialet - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

Kurset er rettet mod arkitekter på alle niveauer, der gerne vil have en bedre forståelse af sig selv i den faglige og involverende kontekst, de agerer.

Med udgangspunkt i konkret og anvendelig teori giver kurset dig indsigt i din egen påvirkning af de faglige samarbejdsrelationer, du indgår i. Du får endvidere præsenteret værktøjer til, at styre en proces i dens forskellige faser.