KARLA - Kvindelige Arkitekters Rejse/ Læsegruppe i Aalborg

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

KARLA er et Aalborg baseret arkitekt-fagligt sparrings-netværk, hvor vi mødes 10 gange om året på Huset i Aalborg. Vi læser og har læst en lang række arkitektfaglige bøger og vi har været på studieture sammen i forlængelse af de emner, vi har læst om. Det er et netværk, der fungerer rigtig godt - vi startede i 2002 og vi glæder os derfor til at kunne holde et lille 10 års jubilæum i 2012. Ud over faglitteraturen diskuterer vi også aktuelle emner inden for arkitekturen og byggebranchen som sådan. KARLA's medlemmer er alle kvindelige arkitekter fra Nordjylland - der er både helt unge, nyuddannede og nogle mere modne - med repræsentanter fra både det offentlige som det private, studerende og ledige.