PQ og PR - kommunikation på tegnestuer E13

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

"PQ & PR - Kommunikation på tegnestuer" afholdes som kursus i København. Her fra kursusnetværket downloades kursusmaterialet - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

Kurset henvender sig til de, der søger svar på, hvad kommunikationsarbejdet kræver, hvordan det håndteres, og hvilke resultater det kan tilvejebringe. Formålet er at skabe forståelse for og kendskab til praksis for strategi, formidling og procedure ved arbejdet med især prækvalifikationsansøgninger. Derudover vil kurset kort introducere PR-arbejde, som i forlængelse med prækvalifikationsarbejdet styrker indsatsen.