Styrk dine ledelseskompetencer

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

"Styrk dine ledelseskompetencer" afholdes som kursus i København. Her fra kursusnetværket downloades kursusmaterialet - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

Kurset henvender sig nye ledere eller ledere, som har behov for at få klarhed over de centrale fælder og fornøjelser, som ledelse i et kreativt miljø omfatter. Det er ikke en forudsætning, at deltagerne har personaleansvar, men kurset omfatter personaleledelsesmæssige temaer.