Egen tegnestue

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

Egen tegnestue afholdes som kursus i Arkitektforeningen. Her downloades kursusmaterialet - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

Kurset har fokus på, hvilke egenskaber der skal til for at komme godt fra start med sin egen tegnestue. Både fornøjelserne og faldgruberne ved at være en lille selvkørende enhed bliver gennemgået.´Kurset klarlægger på én komprimeret dag, hvilke personlige og faglige kompetencer der skal til for at sikre en nystartet tegnestue fodfæste. Gennem både oplæg og dialog bliver du klogere på, hvad livet som selvstændig indebærer, og får indblik i, hvad det kræver af din faglighed, men også af dine menneskelige egenskaber, at drive egen virksomhed.