Kom til debat om blandede byer og beboersammensætninger i Arkitektforeningen den 18. november

12.11.2015 Se profil

Martin Yhlen

Regeringen ønsker at tilbagerulle den tidligere regerings initiativ om at give kommunerne ret til at øremærke op til 25 procent af de kommende nyudlagte byggegrunde til byggeri af almene boliger.

Formålet med initiativet var ellers at give kommunerne bedre muligheder for at udvikle byer med en blandet boligsammensætning. Men hvad skal vi så gøre for at sikre blandede byer og en blandet boligsammensætning?

Foruden deltagelse af tre af Folketingets boligordførere, Jan Johansen (S), Søren Egge Rasmussen (EL) og Merete Dea Larsen (DF) vil Rita Justesen, chef for Planlægning & Arkitektur, Claus Bech-Danielsen, professor SBi, og Christian Høgsbro, administrerende direktør AAB. holde oplæg om emnet. Efterfølgende vil der blive lagt op til debat med de fremmødte.

Tid og sted - den 18. november 2015 fra kl. 16.00 – 18.00 i Arkitekternes Hus, Strandgade 27 A København K

Moderator: Peter Westermann, Arkitektforeningen

Link til arrangementet