1E Torsdag: Lynetteøen

7.2.2019

Kl. 17.00

Lynetteøen
Det ser ud som om den er kommet for at blive: Lynetteøen skal med et slag skaffe byggegrunde til nye boliger, være missing link i en tunnel omkring byen og være værn mod stigende vandstand i Øresund

Er det hokus-pokus eller er det valgkamp. Som lyn fra en klar himmel lander forslaget til den nye ø i pressen og en forudgående planlægningsproces har været væk fra offentlighedens lys.

Hvorfor er det en god idé at bygge øen ud for Trekroner, hvorfor skal processen være hemmelig, og hvorfor har der ikke været en konkurrence som f.eks. Nordhavnen?

17:00 DØRENE ÅBNES
17:30 På vegne af Arkitektforeningen København byder tidligere stadsarkitekt, arkitekt MAA Jan Christiansen, velkommen

Vi har været der før
- Jens Thomas Arnfred, arkitekt MAA

Derfor er det en god idé
- Anne Skovbo, direktør By & Havn

Københavns plan
- Jens Kvorning, professor emeritus, arkitekt MAA

18:30 ÅBEN DEBAT
19:00 GRATIS TORSDAGSBAR

Download invitationen her.

Hvad er 1E Torsdag?
1E TORSDAG er et fagligt og socialt netværksforum hver FØRSTE TORSDAG i måneden i Arkitektforeningen. Alle MAA'er er velkomne.

1E Torsdag tager et relevant emne op til diskussion og inviterer deltagere til oplæg og paneldebat.
Kontakt arkitekt MAA Thomas Ringhof på tr@wuttkeringhof.com for nærmere info.

Vi glæder os til at se dig til hyggeligt socialt og fagligt samvær med kolleger og studiekammerater hos Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 Kbh K.

Arkitektforeningen
Åbenrå 34 1124 København K