Jobannonce

4.2.2019 Se profil

Svea Bäckström

Arkitektforeningen søger 2 nye studenterambassadører på Arkitektskolen Aarhus

Er du god til at netværke? Kan du løbe et arrangement i gang? Og har du lyst til at være med til at synliggøre Arkitektforeningen på arkitektskolen, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du bliver en del af Arkitektforeningens sekretariat og får medansvar for at udvikle, planlægge og afholde aktiviteter for andre studerende.  Vi søger 2 engagerede studerende, som har mod på at skabe godt indhold for stud.arch. MAA’er – ofte i et stærkt samarbejde med lokalledelsen af Arkitektforeningen Østjylland.

Om dig:
• Du er struktureret og har overblik
• Du har gerne erfaring med Photoshop/ InDesign og kan selvstændigt layoute grafisk materiale ud fra Arkitektforeningens guidelines
• Du er på 1. eller 2. år af din uddannelse (du skal mindst have 2 år tilbage af dine studier)

Vi tilbyder:
• Du kommer tæt på nogle af fagets dygtigste folk i et landsdækkende fagligt fællesskab
• Et fleksibelt job: i gennemsnit 3-5 timer om måneden afhængig af periode og travlhed
• Du får gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige aspekter af projektledelse og udvikle dig fagligt

Er det dig, vi søger, så send en kort ansøgning/ mail til Nanna Østergaard Christensen på nanna1805@msn.com inden den 17. februar 2019.