Tur til Gram Slot

13.5.2019 Se profil

chg@arkitektforeningen.dk

Nu er seniornetværket i Sydjylland klar med det første arrangement for aktive aldrende arkitekter.

Det er en tur til Gram Slot den 27. maj kl. 11.00 – 14.00.

Der er bindende tilmelding senest den 20. maj.
Tilmelding og eventuelle spørgsmål sendes til Georg Unna mail: georg.unna@gmail.com.

Ejeren Svend Brodersen vil vise os rundt på Gram Slot og fortælle om renoveringen og arbejdet med og på slottet, herunder respekt for kulturhistorien, bæredygtighed, entrepreneurship, nytænkning og udvikling af nye tiltag og ideer, ikke mindst bygningsmæssigt.
Efter Svend Brodersen rundvisning, spiser vi frokost i slottets cafe og derefter kan vi gå rundt i parken mv.

Det koster 100 kr. at deltage, inkl. frokost, men ekskl. drikkevarer. Betaling i Cafeen. , men deltagerne skal selv betale drikkevarer i cafeen.
Du er velkommen til at tage en gæst med, det koster 150 kr. + drikkevarer. Arkitektforeningen er sponsor af arrangementet.
Når vi ved, hvem der deltager, kan du få en liste, så der evt. er mulighed for at arrangere samkørsel.

Bliv medlem af seniornetværket
Arkitektforeningens Seniornetværk er åbent for alle medlemmer af Arkitektforeningen, der er fyldt 60 år, uanset om man stadig arbejder, eller helt har forladt arbejdsmarkedet.
Læs mere om netværket her

Arrangementer i 2019.
Vi vil arbejde på kommende arrangementer i følgende uger:
Uge 34: Fanø
Uge 41: Bytur i Sønderborg
Uge 49: Foredrag om Bauhaus eller Nye boformer.
I hører nærmere, når vi har aftalerne i hus. I er også meget velkomne til selv at komme med forslag.

Bodil Øllgaard, leder af seniornetværket AAA Sydjylland
Mail: bodil0604@hotmail.com

Initiativgruppen:
Henrik Stjernholm, Birger Kristoffersen, Mark Adams, Georg Unna og Bodil Øllgaard