Arkitektforeningen Vestjylland

I Lokalafdelingen Vestjylland sørger ledelsen for at pleje vores medlemmer - og holde kontakten vedlige - via gode og inspirerende arrangementer. Ideer til arrangementer og information fra medlemmer om, hvad der sker i vores region, modtages meget gerne.
I marts måned har arkitektforeningen Vestjylland 3 spændende arrangementer. Torsdag den 6. marts indleder vi måneden med en aften i Skjern Å´s tegn. Torsdag den 20. marts har vi fornøjelsen af tegnestuen BIG på Krabbesholm og fredag den 28. marts afholdes den årlige generalforsamling som i år afholdes i Struer.
Vel Mødt

Seneste aktivitet

2 dage 6 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Juletilbud og kontante fordele for en MAA

1 uge 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : GENTÆNK ARKITEKTKONKURRENCEN

1 uge 6 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Absolut sidste chance i dag!

3 uger 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Hvem skal modtage årets Arner i 2018?