Arkitektforeningen Sydjylland

Arkitektforeningen Sydjylland består af:
Fra venstre: Kim Holst, Mette Holm Pedersen, Christina Birch (leder), Signe Rosenfeldt, Christian Hyldgaard og Torben Engsig Svan Sørensen.

Kort om os
Vi er ca. 300 medlemmer i Sydjylland. Lokalledelsens ambition er at skabe et netværk for vores medlemmer, ved at afholde 6 – 8 arrangementer årligt. Vores tilgang er kvalitet frem for kvantitet.

Arkitektforeningen Sydjyllands ledelse består af: Signe Rosenfeldt (leder), Mette Holm Pedersen, Georg Unna, Kim Holst, Mie Søgaard Rasmussen (suppleant) og Torben Engsig Svan Sørensen (suppleant)

Vores arrangementer vil bestå af alt fra foredrag, guidede byture, til besøg af nye og gamle bygninger.

Vi lægger vægt på at alle arrangementer er faglige i hele fagets brede forstand, og samtidig ser vi det som en oplagt mulighed for socialt samvær og networking blandt MAAere i Sydjylland.

Vil du have indflydelse?
Ledelsen mødes ca. 4 gange årligt til planlægning af og evaluering af arrangementer. Vi er altid åbne for forslag til kommende arrangementer.

Kontakt Arkitektforeningen Sydjyllands leder, Signe Rosenfeldt: signe_rosenfeldt@hotmail.com

Facebook Arkitektforeningen Sydjylland er på Facebook. Her vil det også være muligt at se information om kommende arrangementer.

Vi glæder os til at se dig til mange spændende arrangementer og sociale timer.

Seneste aktivitet

2 dage 6 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Juletilbud og kontante fordele for en MAA

1 uge 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : GENTÆNK ARKITEKTKONKURRENCEN

3 uger 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Hvem skal modtage årets Arner i 2018?