Arkitektforeningen Sydjylland

Arkitektforeningen Sydjyllands ledelse består af: Signe Rosenfeldt (leder), Mette Holm Pedersen, Georg Unna, Kim Holst, Mie Søgaard Rasmussen (suppleant) og Torben Engsig Svan Sørensen (suppleant)

Kort om os: Vi er ca. 300 medlemmer i Sydjylland. Lokalledelsens ambition er at skabe et netværk for vores medlemmer, ved at afholde 6 – 8 arrangementer årligt.

Vores tilgang er kvalitet frem for kvantitet. Vores arrangementer vil bestå af alt fra foredrag, guidede byture, til besøg af nye og gamle bygninger.

Vi lægger vægt på at alle arrangementer er faglige i hele fagets brede forstand, og samtidig ser vi det som en oplagt mulighed for socialt samvær og networking blandt MAAere i Sydjylland.

Vil du have indflydelse?
Ledelsen mødes ca. 4 gange årligt til planlægning af og evaluering af arrangementer. Vi er altid åbne for forslag til kommende arrangementer.

Kontakt Arkitektforeningen Sydjyllands leder, Signe Rosenfeldt: signe_rosenfeldt@hotmail.com

Arkitektforeningen Sydjylland er på Facebook. Her vil det også være muligt at se information om kommende arrangementer.

Vi glæder os til at se dig til mange spændende arrangementer og sociale timer.

Seneste aktivitet

Jesper Paghs billede
MAA 3 uger 3 dage siden

Jesper Pagh kommenterede indlægget: Forberedelse af urafstemning - informationsmøder i lokalafdelingerne.
Desværre manglede det vedhæftede i ovenstående besked; det beklager jeg. Se venligst næste opslag, hvor bilagene er vedhæftet. I tvivlsspørgsmål bedes du kontakte Lise Antonsen...

Jesper Paghs billede
MAA 3 uger 3 dage siden

Jesper Pagh oprettede et indlæg til Arkitektforeningen Sydjylland : Materiale vedrørende urafstemning