Arkitektforeningen Nordjylland

Arkitektforeningen Nordjylland er i medlemsantal en af foreningens små lokalafdelinger, men dækker et stort geografisk område.

Medlemsarrangementerne spænder over en bred vifte af arrangementer: Lige fra besøg på tegnestuer og besigtigelser af byggerier til heldagsarrangementer med temabaserede foredrag og studierejser.

En stor del af arrangementerne foregår i Aalborg, da den største del af medlemmerne har tilknytning hertil, men fremover vil vi også bestræbe os på at få fat i regionens yderområder.

Seneste aktivitet

2 dage 6 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Juletilbud og kontante fordele for en MAA

1 uge 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : GENTÆNK ARKITEKTKONKURRENCEN

1 uge 6 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Absolut sidste chance i dag!

3 uger 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Hvem skal modtage årets Arner i 2018?

3 uger 6 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Kom til julefrokost med Arkitektforeningen Nordjylland