Arkitektforeningen Nordjylland

Arkitektforeningen Nordjylland er i medlemsantal en af foreningens små lokalafdelinger, men dækker et stort geografisk område.

Medlemsarrangementerne spænder over en bred vifte af arrangementer: Lige fra besøg på tegnestuer og besigtigelser af byggerier til heldagsarrangementer med temabaserede foredrag og studierejser.

En stor del af arrangementerne foregår i Aalborg, da den største del af medlemmerne har tilknytning hertil, men fremover vil vi også bestræbe os på at få fat i regionens yderområder.

Seneste aktivitet

Jesper Paghs billede
MAA 3 uger 3 dage siden

Jesper Pagh kommenterede indlægget: Forberedelse af urafstemning - informationsmøder i lokalafdelingerne.
Desværre manglede det vedhæftede i ovenstående besked; det beklager jeg. Se venligst næste opslag, hvor bilagene er vedhæftet. I tvivlsspørgsmål bedes du kontakte Lise Antonsen...

Jesper Paghs billede
MAA 3 uger 3 dage siden

Jesper Pagh oprettede et indlæg til Arkitektforeningen Nordjylland : Materiale vedrørende urafstemning