Arkitektforeningen Nordjylland

Ledelsen i Arkitektforeningen Nordjylland består af Bodil Henningsen (leder), Helle Lassen, Rie Malling, Thomas Nørkær, Hanne Egebjerg (suppl.) og Nicolai Steinø (suppl.).
Louisa Borup, Institut for Arkitektur og Medieteknologi, AAU (studentermedhjælper).

Arkitektforeningen Nordjylland er i medlemsantal en af foreningens små lokalafdelinger, men dækker et stort geografisk område.

Medlemsarrangementerne spænder over en bred vifte af arrangementer: Lige fra besøg på tegnestuer og besigtigelser af byggerier til heldagsarrangementer med temabaserede foredrag og studierejser.

En stor del af arrangementerne foregår i Aalborg, da den største del af medlemmerne har tilknytning hertil, men fremover vil vi også bestræbe os på at få fat i regionens yderområder.

Seneste aktivitet

6 dage 22 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Du kan lige nå det

1 uge 20 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Camilla van Deurs er ny stadsarkitekt i København

2 uger 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Gå ikke glip af nytårskuren

2 uger 3 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Vil du være med?

4 uger 21 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Hilsen fra formanden

Louisa Borup Kristensens billede
4 uger 1 dag siden