Arkitektforeningen Bornholm

Vi er en lille lokalafdeling på Bornholm med 25 medlemmer. I ledelsen er vi: Birgit Stoltz Andersen (leder), Gugga Zakariasdottir (rep.), Mikkel Thomas Christensen, Niels-Holger Larsen og Sofie Lamberg.

Vi afholder ca. fire ledelsesmøder om året, og et antal forskellige medlemsarrangementer. Vores foredrag tager såvel udgangspunkt i arkitekturen på Bornholm som i resten af landet.

Seneste aktivitet

Frederik Drejers billede
MAA 1 uge 6 dage siden

Frederik Drejer oprettede et indlæg til : Informationsmøde om urafstemning – nu opdateret med mødested

Jesper Paghs billede
MAA 3 uger 3 dage siden

Jesper Pagh kommenterede indlægget: Forberedelse af urafstemning - informationsmøder i lokalafdelingerne.
Desværre manglede noget af det vedhæftede i ovenstående besked; det beklager jeg. Se venligst de næste opslag, hvor bilagene er vedhæftet. I tvivlsspørgsmål bedes du kontakte L...

Jesper Paghs billede
MAA 3 uger 3 dage siden

Jesper Pagh oprettede et indlæg til Arkitektforeningen Bornholm : Materiale vedrørende urafstemning