Arkitektforeningen Østifterne

Arkitektforeningen Østifterne dækker området Fyn, de omkringliggende øer og den østlige del af Sjælland. Vi holder foredrag, rundvisninger og andre arkitekturfaglige arrangementer for vores medlemmer. Ideer til arrangementer og information fra medlemmer om, hvad der sker i vores region, modtages meget gerne.

Ledelsen i Arkitektforeningen Østifterne består af:
Claus Boelsmand (leder), Anders Hulgaard, Charlotte Tølbøl Henckel, Ebbe Melgaard, Mette Prip Bonne, Rikke Cora Larsen, Kirsten Sander (suppl.) og Torben Wissing (suppl.)

Seneste aktivitet

1 uge 1 dag siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Nyt netværk for kommunal arkitekturpolitik

1 uge 1 dag siden