Arkitektforeningen København

Ledelsen i Arkitektforeningen København består af:

Marco Berenthz (leder), Astrid Mody, Heidi Jacobsgaard Schøbel, Ida Sofia Carolin Bergström, Isabella Caterina Kleivan, Julian Heick, Kirsten M. Birk Hansen, Thomas Ringhof og Even Brænne Olstad (suppl.).

Inger Kirstin Rahbek (stud. rep.) og Mads Kjær (stud. rep.).

Stud. arch. MAA Pernille Vincents er desuden ansat som vores prisværdige sekretær.

Derudover er der en række værdsatte og engagerede MAA'er, med særlig tilknytning til lokalledelsen.

Helge Sommer, Salma Zavari, Astrid Mody, Oskar Mannov Olesen, Lise Birgens Kristensen og Mai Bogø.

I lokalledelsen København har vi mange forskellige baggrunde og interessefelter, men vi mødes alle om en fælles målsætning. Vi vil sætte aktuelle og nærværende faglige emner til debat, og skabe inspirerende netværksfora for de københavnske arkitekter.

Seneste aktivitet

3 dage 12 minutter siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Kom til debat om ledelse af arkitektonisk kvalitet

6 dage 22 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Du kan lige nå det

1 uge 20 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Camilla van Deurs er ny stadsarkitekt i København

2 uger 1 dag siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Faglig Tirsdag - en karriere med byplanlægning

2 uger 3 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Vil du være med?

4 uger 21 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Hilsen fra formanden

4 uger 1 dag siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Faglig Tirsdag – byplanlægning