Arkitektforeningen København

Ledelsen i Arkitektforeningen København består af:

Marco Berenthz (leder), Astrid Mody, Heidi Jacobsgaard Schøbel, Ida Sofia Carolin Bergström, Isabella Caterina Kleivan, Julian Heick, Kirsten M. Birk Hansen, Thomas Ringhof og Even Brænne Olstad (suppl.).

Luna Dyre (stud. rep.) og Mads Kjær (stud. rep.).

Stud. arch. MAA Nikoline Kjær Jensen er desuden ansat som vores prisværdige sekretær.

Derudover er der en række værdsatte og engagerede MAA'er, med særlig tilknytning til lokalledelsen.

Helge Sommer, Salma Zavari, Astrid Mody, Oskar Mannov Olesen, Lise Birgens Kristensen og Mai Bogø.

I lokalledelsen København har vi mange forskellige baggrunde og interessefelter, men vi mødes alle om en fælles målsætning. Vi vil sætte aktuelle og nærværende faglige emner til debat, og skabe inspirerende netværksfora for de københavnske arkitekter.

Seneste aktivitet

2 dage 6 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Juletilbud og kontante fordele for en MAA

Martin Yhlens billede
1 uge 1 dag siden

Martin Yhlen oprettede et indlæg til : Valgdebat den 15. nov er aflyst

1 uge 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Hvordan gør vi kvaliteten af dansk byggeri bedre?

Martin Yhlens billede
1 uge 5 dage siden

Martin Yhlen oprettede et indlæg til : AFLYST

3 uger 5 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Hvem skal modtage årets Arner i 2018?