Arkitektforeningen København

Ledelsen i Arkitektforeningen København består af:

Astrid Mody (leder), Gunhild Askehave Henriksen, Heidi Jacobsgaard Schøbel, Ida Sofia Carolin Bergström, Isabella Caterina Kleivan, Kirsten M. Birk Hansen, Marco Berenthz, Thomas Ringhof, Even Brænne Olstad (suppl.) og Julian Heick (suppl.).

Luna Dyre (stud. rep.) og Mads Kjær (stud. rep.).

Stud. arch. MAA Nikoline Kjær Jensen er desuden ansat som vores prisværdige sekretær.

Derudover er der en række værdsatte og engagerede MAA'er, med særlig tilknytning til lokalledelsen.

Helge Sommer, Salma Zavari, Astrid Mody, Oskar Mannov Olesen, Lise Birgens Kristensen og Mai Bogø.

I lokalledelsen København har vi mange forskellige baggrunde og interessefelter, men vi mødes alle om en fælles målsætning. Vi vil sætte aktuelle og nærværende faglige emner til debat, og skabe inspirerende netværksfora for de københavnske arkitekter.

Seneste aktivitet

1 dag 13 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Nåede du det ikke?

MAA 1 uge 6 dage siden

Frederik Drejer oprettede et indlæg til : Hjørring Kommunes Arkitekturpris 2017

MAA 2 uger 12 timer siden

Frederik Drejer oprettede et arrangement til : FINGERPLANEN FYLDER 70: KONFERENCE OM BYUDVIKLING