Arkitektforeningen København

Ledelsen i Arkitektforeningen København består af:

Marco Berenthz (leder), Astrid Mody, Gunhild Askehave Henriksen, Heidi Jacobsgaard Schøbel, Ida Sofia Carolin Bergström, Isabella Caterina Kleivan, Kirsten M. Birk Hansen, Thomas Ringhof, Even Brænne Olstad (suppl.) og Julian Heick (suppl.).

Luna Dyre (stud. rep.) og Mads Kjær (stud. rep.).

Stud. arch. MAA Nikoline Kjær Jensen er desuden ansat som vores prisværdige sekretær.

Derudover er der en række værdsatte og engagerede MAA'er, med særlig tilknytning til lokalledelsen.

Helge Sommer, Salma Zavari, Astrid Mody, Oskar Mannov Olesen, Lise Birgens Kristensen og Mai Bogø.

I lokalledelsen København har vi mange forskellige baggrunde og interessefelter, men vi mødes alle om en fælles målsætning. Vi vil sætte aktuelle og nærværende faglige emner til debat, og skabe inspirerende netværksfora for de københavnske arkitekter.

Seneste aktivitet

chg@arkitektforeningen.dks billede
16 timer 47 minutter siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Kom til fernisering: Yona Friedman, Architecture of people

chg@arkitektforeningen.dks billede
1 uge 19 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Medlemstilbud til sommerferien

Jesper Paghs billede
MAA 3 uger 3 dage siden

Jesper Pagh kommenterede indlægget: Forberedelse af urafstemning - informationsmøder i lokalafdelingerne.
Desværre manglede det vedhæftede i ovenstående besked; det beklager jeg. Se venligst næste opslag, hvor bilagene er vedhæftet. I tvivlsspørgsmål bedes du kontakte Lise Antonsen...