NYHED 06.06.24

12 tegnestuer skal styrke deres forretning med hjælp fra anerkendte mentorer

12 nystartede arkitektvirksomheder kan se frem til at få sparring på deres forretningsdrift fra nogle af branchens dygtigste iværksættere. Se de nye deltagere på Dreyers Legatforløb og deres mentorer.

Stede er en af de 12 udvalgte tegnestuer. Stedse er stiftet af Arkitekt MAA Rasmus Christensen Hamann og Arkitekt MSc Marianne Dalbøl Pedersen og har til huse i Winds Bogtrykkeri i Haderslev, Sønderjylland.

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

12 tegnestuer kan se frem til at få hjælp til at skabe en succesfuld forretning med hjælp fra branchens dygtigste arkitekter. Gennem otte workshops skal de nystartede tegnestuer gennem discipliner inden for strategisk planlægning, forretningsudvikling, regnskabsforståelse, ansættelsesret, udbud og forsikringsforhold. Målet er at etablere en sund forretning uden at tabe den arkitektoniske kvalitet og nerve på bunden af nogle regneark.

Undervejs bliver tegnestuerne rådgivet af deres personlige mentorer, som alle har haft stor succes med at etablere og drive egne tegnestuer og erfaret, hvordan man balancerer forretningsdrift med arkitektonisk integritet.

De 12 tegnestuer er blevet matchet i syv hold for tegnestuerne kan komme tæt på hinanden og lære af hinandens erfaringer. Se dem nedenfor.

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

10 år med legater

I år er det tiende gang, vi tildeler Dreyers Legatforløb, og det betyder, at flere end 70 tegnestuer har taget deres første skridt som tegnestue med dette forløb. Når vi kigger ned over listen af deltagere bliver vi så stolte over, hvor langt I er nået. Derfor glæder vi os til at invitere jer til 10 års jubilæumsfest med alle deltagere gennem årene. Vi vender tilbage med dato og sted, men vi glæder os helt vildt til at se jer!

Om Dreyers Legatforløb

Dreyers Legater består af skræddersyet forløb til nystartet virksomheder for at hjælpe dem til at skabe en sund forretning og frigive plads og overskud til at dyrke det, der er udgangspunktet: arkitektonisk udfoldelse og kvalitet.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +